Sessies voor Volwassenen


Bachbloesem sessie volwassenen

Tijdens een sessie met Bachbloesems krijg je nieuwe inzichten over jouw vraag. Ik begeleid je om op basis van jouw eigen intuïtie 1 tot 7 Bachbloesems te kiezen. Zowel persoonlijke vragen als vragen vanuit jou als ouder kunnen besproken worden. Elk flesje dat je kiest geeft informatie rondom jouw vraag. Elke Bachbloesem heeft namelijk zijn eigen unieke energetische eigenschappen. We kijken naar wat jij herkent hierbij. 

Vanuit mijn psychologische achtergrond denk ik mee. De gekozen bloesemdruppels komen samen in jouw eigen persoonlijke flesje. Het flesje met Bachbloesemdruppels neem je mee naar huis om dagelijks in te nemen. 

De sessie en het dagelijks innemen van de druppels de periode daarna, zorgen er voor dat vastzittende energie weer gaat stromen. Hierdoor kunnen  er positieve veranderingen rondom jouw vraag optreden.  

Een sessie duurt ongeveer 75-90 minuten. 
Bijdrage is €67,50- 

Locaties:             Praktijk Energetische Psychologie, Wageningen

                          Home of Zen, Velperweg 95, Arnhem

Liever een online sessie? Dat kan ook. Er komen dan €7,50 verzendkosten bij voor het flesje dat naderhand wordt opgestuurd. 

Boek een sessie door een e-mail te sturen naar: marieke@energetischepsychologie.nl of door gebruik te maken van het contactformulier bij: afspraak maken.