Sessies voor Jongeren


Bachbloesem sessie voor jongeren

Onzeker voelen? Niet weten wat je wilt? Veel stress voelen? Overweldigd voelen? Angstige of paniekgevoelens? Motivatie nergens te bekennen? Herken je dat? Dan kan het fijn zijn dat iemand de tijd neemt om samen met jou mee te denken.

In een Bachbloesem sessie kunnen we samen kijken naar wat er speelt en opties verkennen die bij jou passen en voor jou goed voelen. Aansluitend zullen we samen een persoonlijke mix van bachbloesems samenstellen. Je kiest deze bloesems op basis van je eigen intuïtie. Elke Bachbloesem heeft zijn eigen unieke energetische eigenschappen. Samen kijken we wat de bloesem die jij hebt uitgezocht betekent. We bespreken in hoeverre dat herkenbaar is.

Elke bloesem die jij gekozen hebt, geeft jou tijdens de sessie op deze manier informatie over jouw persoonlijke situatie. De sessie en het dagelijks innemen van de druppels in de periode daarna, zorgen er voor dat vastzittende energie weer gaat stromen, waardoor je je weer fijner in je vel kunt gaan voelen. 

 

Een sessie duurt ongeveer 75-90 minuten.
Bijdrage voor jongeren is: €50,- 

Locaties:             Praktijk Energetische Psychologie, Wageningen
                          Home of Zen, Velperweg 95, Arnhem

Liever een online sessie? Dat kan ook. Er komen dan €7,50 verzendkosten bij voor het flesje dat naderhand wordt opgestuurd. 

 

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: marieke@energetischepsychologie.nl of door gebruik te maken van het contactformulier bij: afspraak maken.