Over mij

foto portret 3

Over mij

Het liefst beweeg ik me door het leven in openheid en oprechtheid. Ik vind het fijn om diepgang in contact te ervaren. Kwetsbaarheid die hand in hand gaat met een innerlijke kracht, dat vind ik mooi!

Het thema verbinding loopt als rode draad door mijn leven. Verbinding is voor mij dan ook een belangrijke kernwaarde van waaruit ik werk. 

Ik ben opgeleid in pedagogiek en psychologie. Door intuïtie en het energetisch aspect hier aan toe te voegen, wil ik verdieping brengen. Wat mij aantrekt in psychologie is het begrijpen van processen rondom emoties. Kennis van psychologische processen die spelen, kunnen zorgen voor heldere waardevolle inzichten.

Vanuit mijn eigen ervaring en vanuit mijn eerdere werk als medisch pedagogisch zorgverlener heb ik expertise op het gebied van trauma en de bijhorende psychologische processen. 

Wat ik waardevol vind, is om te ondersteunen in het proces van weten en voelen van wie je diep van binnen bent, om vanuit daar de weg te gaan die bij jou past en voor jou betekenisvol is. 

Ik geloof dat alles bestaat uit energie en dat ieder mens naast het fysieke lichaam, ook een eigen energiesysteem heeft. Het energetische aspect is voor mij onlosmakelijk verbonden met psychologie. De kracht van bloesemremedies is dat deze direct inwerken op je energiesysteem.  

Momenteel werk ik parttime als HBO-docent Pedagogiek en heb ik de kracht van groepen ervaren. Ik vind het boeiend om te ervaren hoe persoonlijke ontwikkeling versterkt kan worden middels groepsgesprekken. Met dit in mijn achterhoofd, ben ik de Intervisie gestart. 

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact op via het contactformulier of mail naar: marieke@energetischepsychologie.nl 

Foto gemaakt door: Roos Lindner